Magyar termék, magyar termelőtől, magyar vásárlóknak!

Rólunk

Rólunk

Családi gazdaságunk több generáció óta mezőgazdasági termesztéssel foglalkozik, fő profilunk már tizenéve a burgonya, valamint a sárgarépa intenzív szabadföldi termesztése. Hűtő-tároló kapacitásunknak köszönhetően gyakorlatilag egész évben kiváló, friss és jó minőségű burgonyával és sárgarépával tudjuk kiszolgálni Önöket.

Célunk, hogy hosszú távú, jó üzleti kapcsolatot tartsunk fenn vevőinkkel. Hisszük hogy mindezek alapja a megbízható minőségű termékünk és a termesztés, valamint az értékesítés családias légköre.

Bízunk abban, hogy hazánkban is érzékelhetően terjed a helyben termesztett, megbízható forrásból beszerzett élelmiszerek fogyasztásának fontossága. Szerencsésnek valljuk magunkat, amiért a különleges adottságú Homokhátságon foglalkozunk a kedvelt magyar burgonyafajta termesztésével.

Büszkék vagyunk a megtermelt árunk minőségére, bátran ajánljuk éttermeknek, kereskedőknek, háziasszonyoknak – valamint a fajta genetikai sajátosságait figyelembe véve akár a burgonya termesztők számára is.

Keressen minket bizalommal, várjuk hívását!